Σημαντική Ενημέρωση

1
min read
A- A+
read
Frozen Peaks 2019

Η φετινή Διοργάνωση θα είναι πραγματικά FROZEN. Οι ψηλές κορυφές του Όρβηλου και του Φαλακρού παραμένουν χιονοσκέπαστες. Σε ορισμένα σημεία το ύψος του χιονιού ξεπερνά το 1.70 εκ. Το πρόβλημα δεν είναι το ύψος του χιονιού, όσο ότι αυτό είναι παγωμένο.
Η Διοργάνωση, όπως ανακοίνωσε πολλούς μήνες πριν έχει βρει εναλλακτικές διαδρομές, για τα σημεία αυτά, τις οποίες έχει σηματοδοτήσει. Οι εναλλακτικές διαδρομές, αλλάζουν τα τεχνικά στοιχεία του αγώνα, σε μήκος και υψομετρική διαφορά. (περίπου 6 χλμ και 700 μ επιπλέον). Τα ακριβή στοιχεία θα ανακοινωθούν όταν οριστικοποιηθούν οι διαδρομές.
Εάν βελτιωθεί μέχρι την άλλη εβδομάδα η κατάσταση, για τα σημεία αυτά, ενδεχόμενα να μην υπάρξουν αλλαγές. Εάν όμως παραμείνει η ίδια κατάσταση και υπάρξει έστω και υπόνοια για την ασφαλή διέλευση των αθλητών, θα χρησιμοποιηθούν οι εναλλακτικές διαδρομές. 
Για τα υπόλοιπα σημεία των διαδρομών δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Στον υποχρεωτικό εξοπλισμό θα πρέπει να προσθέσετε, σκουφάκι, γάντια και crambons, αναλόγως της επιλογής διαδρομών.

 

Σχετικά με τη χρήση crampons στους αγώνες ΠΑΝΟΡΑΜΑ & HIGHLAND σας ενημερώνουμε ότι δεν είναι απαραίτητη η χρήση τους. Είτε χρησιμοποιηθούν οι εναλλακτικές διαδρομές, είτε οι κανονικές η χρήση τους είναι προαιρετική.

Προσθήκη νέου σχολίου

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.