Ενημέρωση

1
min read
A- A+
read
Frozen Peaks 2019

Αγαπητοί φίλοι

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης σας για τους αγώνες της Διοργάνωσης FROZEN PEAKS – ΨΥΧΡΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ σας κοινοποιούμε τα ακόλουθα.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Οι εγγραφές συνεχίζονται με κανονικούς ρυθμούς και οι συμμετοχές σε σχέση με πέρσι υπερδιπλασιάστηκαν. Συγκεκριμένα, για τον αγώνα ΠΑΝΟΡΑΜΑ οι αιτήσεις συμμετοχής ξεπέρασαν το όριο θέσεων που είχε θέσει η Διοργάνωση, ενώ αγγίζουν το όριο συμμετοχών, οι αιτήσεις για τον αγώνα HIGHLAND. Στους υπόλοιπους αγώνες οι εγγραφές συνεχίζονται με διπλασιασμό των συμμετοχών σε σχέση με πέρσι.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ: Η Διοργάνωση πιστοποίησε τους τρεις αγώνες PANORAMA (6 - 7 - 400), HIGHLAND (4 - 7 - 340) και HEROES (2 – 5 -370) στην I.T.R.A με την αντίστοιχη βαθμολογία για κάθε αγώνα.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ: Στο πλαίσιο διευκόλυνσης της μετακίνησης των αθλητών από τον τόπο κατοικίας τους προς το Νευροκόπι και αντίστροφα, η Ο.Ε της Διοργάνωσης σε συνεργασία με το ΚΤΕΛ Δράμας, διαθέτει δύο δρομολόγια με επιστροφή από: ΑΘΗΝΑ – ΛΑΡΙΣΑ – ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΔΡΑΜΑ – ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ την Τετάρτη 1/5 και την Παρασκευή 3/5. Αναχώρηση από Αθήνα στις 09:00 πμ. (Λάρισα Νιαβής 13:30, Θεσ/νίκη 15:45). Επιστροφή από Νευροκόπι, το απόγευμα της Κυριακής, 5/5 μετά τη λήξη των απονομών και από Δράμα το βράδυ της ίδιας μέρας στις 21:15 μμ. Τιμή εισιτηρίου με επιστροφή από Αθήνα 50 ευρώ, από Λάρισα 30 ευρώ και από Θεσ/νικη 20 ευρώ. Όσοι από τους αθλητές ή συνοδούς, ενδιαφέρονται μπορούν να στείλουν mail και να δηλώσουν μέρα και τόπο επιβίβασης στο mail: frozen.peaks.nevrokopi@gmail.com έως τις 31/3/2019.

ΕΡΓΑΣΙΕΣ: Ξεκίνησαν οι εργασίες καθαρισμού και σηματοδότησης των διαδρομών όλων των αγώνων. Υπάρχει αρκετό χιόνι στις ψηλές κορυφές του Όρβηλου και του Φαλακρού καθώς και στα σκιερά μέρη που δυσκολεύει τις εργασίες μας προς το παρών.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Στο site της Διοργάνωσης www.frozenpeaks.gr υπάρχουν τα στοιχεία του κάθε αγώνα. (χάρτης, GPX, τεχνικά στοιχεία, γράφημα και στοιχεία Τροφοδοσίας)

ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ: Ξεκινήσαμε τις διαδικασίες αδελφοποίησης των αγώνων ΠΑΝΟΡΑΜΑ και X-Ultra Trail με τη Διοργάνωση Tihio Race. Δημιουργήσαμε το μίνι πρωτάθλημα Legendary Ultra Trail. Νεότερα για το αθλητικό αυτό γεγονός σε λίγες μέρες.

NEO: Στον Κεντρικό Σταθμό του Νευροκοπίου θα υπάρχουν φυσιοθεραπευτές και ποδολόγος.

Για την Ο.Ε

Νευροκόπι 15/3/2019

Παπαδόπουλος Μιχαήλ

Τεχνικός Δ/ντης

Προσθήκη νέου σχολίου

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.