Προκήρυξη 2019

1
min read
A- A+
read
ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ 2019

Ο Πεζοπορικός Ορειβατικός Σύλλογος Νευροκοπίου (Π.Ο.Σ Νευροκοπίου) προκηρύσει την τέλεση της Αθλητικής - Πολιτιστικής Διοργάνωσης με την επωνυμία «FROZEN PEAKS – ΨΥΧΡΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ 2019». Η Διοργάνωση περιλαμβάνει τέσσερεις αγώνες βουνού 12, 46, 90 και 265 χιλιομέτρων σε συνθήκες ημιαυτονομίας, καθώς επίσης και παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Συμπαραστάτης στην προσπάθεια αυτή ο Δήμος Νευροκοπίου και υποστηρικτές, οι αθλητικoί σχηματiσμοί Nevrokopi Runners, Granitis Trail και Les Trailers.

Σκοπός της Διοργάνωσης είναι η ανάδειξη και προβολή των ιστορικών και εκκλησιαστικών μνημείων, της γεωγραφικής και κλιματικής ιδιομορφίας, των σημείων φυσικού κάλλους, των πολιτιστικών στοιχείων και των προϊόντων της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Νευροκοπίου, καθώς και ο σεβασμός των ηθικών αξιών του "ευ αγωνίζεσθαι" και της ευγενούς άμιλλας.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν από 2 - 5 Μαΐου 2019 στην περιοχή του Δήμου Νευροκοπίου.

Συγκεκριμένα:

  1. Υπερμαραθώνιος Αγώνας Βουνού με την επωνυμία «ΠΑΝΟΡΑΜΑ - PANORAMA» 265 περίπου χιλιομέτρων σε τρείς διαφορετικές διαδρομές των 85 περίπου χιλιομέτρων η κάθε μία.

  2. Υπερμαραθώνιος Αγώνας Βουνού με την επωνυμία «ΥΨΙΠΕΔΟ - HIGHLAND» 90 χιλιομέτρων, ο οποίος αποτελεί ένα τμήμα της διαδρομής των 265 χιλιομέτρων

  3. Μαραθώνιος Αγώνας με την επωνυμία «ΗΡΩΕΣ - HEROES» 46 χιλιομέτρων, ο οποίος διέρχεται από τα οχυρά της Γραμμής Μεταξά και είναι αφιερωμένος στους ήρωες υπερασπιστές των οχυρών στον πόλεμο του 1940

  4. Λαϊκός αγώνας δρόμου 12 χιλιομέτρων με την επωνυμία « ΛΙΣΣΕ - LISSE»

Οι αγώνες θα πιστοποιηθούν στην I.T.R.A (International Trail Race Association)

Οι όροι συμμετοχής, η διαδικασία εγγραφής στους αγώνες, το κόστος συμμετοχής τα έπαθλα και άλλες λεπτομέρειες εμφανίζονται στον κανονισμό των αγώνων, ο οποίος έπεται.

Από την Οργανωτική Επιτροπή του

FROZEN PEAKS


 

Νευροκόπι 7 Νοεμβρίου 2018


 

Προσθήκη νέου σχολίου

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.