Τεχνική Ενημέρωση Six Peaks - Μήνυμα 1

1
min read
A- A+
read
sixpeaks

Αγαπητοί φίλοι

Λίγες εβδομάδες πριν την εκκίνηση του 1ου ορεινού αγώνα ημιαντοχής με την επωνυμία Six Peaks κρίναμε σκόπιμο να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω:

Η τεχνική ενημέρωση του αγώνα, λόγω του πρωτοκόλλου για τα μέτρα πρόληψης κατά του κορωνοΐού θα πραγματοποιηθεί μέσω προσωπικής ενημέρωσης με e-mails, από το site της διοργάνωσης www.frozenpeaks.gr και από την f/b της διοργάνωσης με τρία μηνύματα που θα σταλούν τις επόμενες μέρες.

1. Η Γραμματεία του αγώνα θα λειτουργήσει στον εξωτερικό χώρο του χιονοδρομικού κέντρου Φαλακρού το Σάββατο από τις 14:00 – 17:00. Θα τηρηθούν οι απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας των 2 μ κατά την παραλαβή των αριθμών των αθλητών. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση σας στο χώρο της Γραμματείας για να μην παρατηρηθεί συνωστισμός και καθυστερήσεις.

2. Κατά την επιβίβαση σας στα λεωφορεία της διοργάνωσης για την μετακίνηση σας στο χώρο εκκίνησης, στους Πύργους, απαιτείται η χρήση μάσκας προσώπου που θα σας δοθεί από τη Διοργάνωση.

3. Σε ότι αφορά τα τεχνικά στοιχεία του αγώνα, ο Six Peaks είναι ένα αγώνας βουνού 25,4 χιλιομέτρων και 2.513 μ θετικής υψομετρικής διαφοράς. Η αναλογία των δύο αυτών στοιχείων καθιστά ον αγώνα εξαιρετικής δυσκολίας.

4. Το τερέν της διαδρομής παρουσιάζει μεγάλη ποικιλομορφία και είναι τραχύ. Χωματόδρομος στην αρχή του αγώνα και πετρώδης δρόμος στο τέλος Διασχίζει φαράγγι με πέτρα και χώμα. Επίσης υπάρχουν απότομες και παρατεταμένες ανηφόρες και κατηφόρες με χόρτο. Ακόμη η διαδρομή περνά από τις έξι ψηλότερες κορυφές του Φαλακρού με υψόμετρο πολύ πάνω από τα 2000 μ. Και δεν είναι μόνο αυτές!! Υπάρχουν και άλλες μικρότερες!

5. Ο αγώνα στο μεγαλύτερο μέρος του διεξάγεται νύχτα, που για πολλούς είναι μια νέα συνθήκη και απαιτείται η χρήση φακού κεφαλής.

6. Ένα άλλο στοιχείο που θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη είναι οι καιρικές συνθήκες. Μην εφησυχάζεστε στην ιδέα ότι είναι καλοκαίρι. Στις ψηλές κορφές το βράδυ επικρατεί αρκετό κρύο και αέρας. Για τον λόγο αυτό συνιστάται η χρήση αντιανεμικού μπουφάν, καπέλου ή μπαντάνας και μην το θεωρήσετε υπερβολή ότι μπορεί να χρειαστούν και γάντια.

7. Ενημερωθείτε στα επόμενα μηνύματα για τους σταθμούς υδροδοσίας και φαγητού και προγραμματίστε την τακτική και το πλάνο αγώνα σας.

8. Η Διοργάνωση φρόντισε και φροντίζει με συνεχείς προσπάθειες και δοκιμαστικές προπονήσεις να βελτιώσει κατά το δυνατόν το τερέν του αγώνα, με εργασίες απομάκρυνσης πετρών και βράχων, με την κοπή του χόρτου, με επαρκή σηματοδότηση, ώστε να εξασφαλίσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για σας.

Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση!

 

Η Ο.Ε SIX PEAKS

Προσθήκη νέου σχολίου

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.