Πιστοποίηση Αγώνων από την iTRA

itra

Οι αγώνες Panorama, Highland και Heroes έχουν πιστοποιηθεί από τη διεθνή ομοσπονδία ορεινού τρεξίματος (International Trail Running Association).

Οι συντελεστές είναι οι παρακάτω:

HEROES Αλλαγή ώρας εκκίνησης

HEROES

HEROES ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ


Η Ο.Ε της Διοργάνωσης FROZEN PEAKS - ΨΥΧΡΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ, αφουγκραζόμενη παρατηρήσεις αθλητών και με γνώμονα τις συνθήκες μιας εύρυθμης διεξαγωγής της Διοργάνωσης, αποφάσισε τη μετάθεση έναρξης του αγώνα ΗΡΩΕΣ - HEROES από τις 16:00 μμ στις 13:00 μμ. στο Περιθώρι.

(Ακολούθως θα αλλάξουν και οι ώρες διέλευσης των αθλητών από τα ΣΤΕΚ)

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Οδηγίες για την Πληρωμή 2020

list

Σας ενημερώνουμε ότι η λίστα των εγκεκριμένων αθλητών για όλους του αγώνες της διοργάνωσης βρίσκεται σε αυτήν την σελίδα

 

Για την οριστικοποίηση της εγγραφής θα πρέπει να γίνει οικονομική τακτοποίηση. Σε διαφορετική περίπτωση η αίτηση προεγγραφής θα θεωρηθεί άκυρη.

Αναλυτικά οι τιμές ανά αγώνα και χρονική περίοδο είναι οι παρακάτω:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2020

frozenpeaks2020

Ο Πεζοπορικός Ορειβατικός Σύλλογος Νευροκοπίου (Π.Ο.Σ Νευροκοπίου) σε συνεργασία με το Δήμο Κ. Νευροκοπίου προκηρύσει την τέλεση της Αθλητικής - Πολιτιστικής Διοργάνωσης με την επωνυμία «FROZEN PEAKS – ΨΥΧΡΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ 2020».

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ LEGENDARY ULTRA TRAIL 2019

legendary

Στις 20 Οκτωβρίου στο Τείχιο ολοκληρώθηκε το μίνι πρωτάθλημα ορεινού τρεξίματος, με την ονομασία legendaryultratrail, που συνδιοργανώνεται από τις διοργανώσεις, Tihiorace και frozenpeaks.

Πρώτος νικητής ο Κραγιόπουλος Παύλος, δεύτερος ο Κώστα Χατζηθωμάογλου και τρίτος ο Γιάννης Ιωάννου.

 

Ιστοσελίδα Πρωταθλήματος

Frozen Peaks 2020 - Ημερομηνίες

frozenpeaks2020

30/04/2020 - 03/05/2020

Η οργανωτική επιτροπή των αγώνων Frozen Peaks (Ψυχρές Κορυφές), έχει αρχίσει ήδη την προετοιμασία για τους αγώνες του 2020.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 30 Απριλίου 2020 έως τις 3 Μαΐου 2020


Περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα...

video