Άρθρα 2020

Articles 2020

SIX PEAKS ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

sixpeaks

Ο αγώνας ξεκινά από την πλατεία του χωριού Πύργοι, σε υψόμετρο 620 μ. Ανηφορίζει τον πλακόστρωτο δρόμο διασχίζοντας το χωριό και σε 250μ φτάνει στην γραφική εκκλησία της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος. Παρακάμπτοντας την εκκλησία ακολουθεί τον χωματόδρομο με μικρές αυξομειώσεις στην υψομετρική διαφορά, περνά από κτηνοτροφική μονάδα και σε 3.640μ καταλήγει στο παλιό ορειβατικό καταφύγιο που είναι και η είσοδος του φαραγγιού προς την θέση Μπρεάζα.

Τεχνική Ενημέρωση Six Peaks - Μήνυμα 1

sixpeaks

Αγαπητοί φίλοι

Λίγες εβδομάδες πριν την εκκίνηση του 1ου ορεινού αγώνα ημιαντοχής με την επωνυμία Six Peaks κρίναμε σκόπιμο να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω:

SIX PEAKS ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΣΧΙΣΗ

sixpeaks

#FROZENPEAKS: SIX PEAKS ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΣΧΙΣΗ

Η προπονητική διάσχιση της διαδρομής του αγώνα SIX PEAKS θα πραγματοποιηθεί κανονικά αύριο Σάββατο 4 Ιουλίου, με εκκίνηση στις 19:00 από την πλατεία των Πύργων.

Υπάρχουν 20 αθλητές που δήλωσαν την πρόθεση τους για το σκοπό αυτό. Η διοργάνωση εξασφάλισε 3 αυτοκίνητα για την επιστροφή των αθλητών από το Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού στους Πύργους.

Προσφορά Εταιρείας Giardino

Giardino

Η εταιρεία Giardino προσφέρει στον πρώτο νικητή και στη πρώτη νικήτρια του αγώνα Six Peaks από ένα τριήμερο σε δίκλινη σουίτα στη Δράμα, με ανοιχτή ημερομηνία για το 2020.

Αλλαγή Ημερομηνίας Αγώνων Frozen Peaks 2020

frozenpeaks

Αγαπητοί φίλοι/ες,

Η Ο.Ε της Διοργάνωσης FROZEN PEAKS – ΨΥΧΡΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ, λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί σε παγκόσμιο αλλά και σε εθνικό επίπεδο, που αφορά την μετάθεση ή την αναβολή των αγώνων, εξαιτίας των συνεπειών του Covid-19, αποφάσισε, την μετάθεση όλων των αγώνων της Διοργάνωσης για τις 28 – 31 Μαΐου 2020.

Εάν η σημερινή πανδημία επιμείνει και οι απαγορευτικές διατάξεις παραμείνουν σε ισχύ και το Μάιο, οι αγώνες της Διοργάνωσης FROZEN PEAKS – ΨΥΧΡΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ θα αναβληθούν για το 2021, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Ενδεχόμενο Αναβολής Αγώνων

frozenpeaks

Η Ο.Ε της Διοργάνωσης FROZEN PEAKS - ΨΥΧΡΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ αποφάσισε όπως: σε περίπτωση συνέχισης των περιοριστικών και απαγορευτικών μέτρων σχετικά με τον covid -19 και μετά το τέλος Απριλίου, την μεταφορά των αγώνων της Διοργάνωσης 28-31 Μαΐου.

Σε διαφορετική περίπτωση οι αγώνες θα τελεστούν κανονικά την προγραμματισμένη ημερομηνία.

Πίνακες Τροφοδοσίας Panorama και Highland

frozenpeaks

Ανακοινώθηκαν οι πίνακες τροφοδοσίας και οι πίνακες με τα χρονικά όρια και τα τεχνικά χαρακτηριστικά για τους αγώνες Panorama και Highland.

 

Panorama

Πίνακας Τροφοδοσίας Panorama

Πίνακας χρονικών ορίων Panorama

 

Highland