Άρθρα 2019

Articles 2019

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ LEGENDARY ULTRA TRAIL 2019

legendary

Στις 20 Οκτωβρίου στο Τείχιο ολοκληρώθηκε το μίνι πρωτάθλημα ορεινού τρεξίματος, με την ονομασία legendaryultratrail, που συνδιοργανώνεται από τις διοργανώσεις, Tihiorace και frozenpeaks.

Πρώτος νικητής ο Κραγιόπουλος Παύλος, δεύτερος ο Κώστα Χατζηθωμάογλου και τρίτος ο Γιάννης Ιωάννου.

 

Ιστοσελίδα Πρωταθλήματος

Τελευταία Ενημέρωση

Frozen Peaks 2019

Αγαπητοί φίλοι και φίλες, αθλητές, εθελοντές, λίγες μέρες πριν την εκκίνηση των αγώνων της Διοργάνωσης FROZEN PEAKS - ΨΥΧΡΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ, σας ενημερώνουμε:

φέτος η Διοργάνωση ανταποκρίνεται στην ονομασία της. Είναι πραγματικά FROZEN.

ΚΑΙΡΟΣ. Στα χαμηλά η θερμοκρασία ποικίλει. Το πρωί κατεβαίνει στου 4ο C και το μεσημέρι αγγίζει τους 26ο C. Στις ψηλές κορυφές υπάρχουν, χιόνι και χιονούρες και κατά διαστήματα φυσά παγωμένος αέρας.

Σημαντική Ενημέρωση

Frozen Peaks 2019

Η φετινή Διοργάνωση θα είναι πραγματικά FROZEN. Οι ψηλές κορυφές του Όρβηλου και του Φαλακρού παραμένουν χιονοσκέπαστες. Σε ορισμένα σημεία το ύψος του χιονιού ξεπερνά το 1.70 εκ. Το πρόβλημα δεν είναι το ύψος του χιονιού, όσο ότι αυτό είναι παγωμένο.

3

Ανακοίνωση μετακίνησης

Frozen Peaks 2019

Όλοι οι αθλητές που δήλωσαν ότι θα μετακινηθούν στο Νευροκόπι με το λεωφορείο της Διοργάνωσης μέσω του ΚΤΕΛ Δράμας, μπορούν από την Πέμπτη 11 Απριλίου, να απευθυνθούν στο Σταθμαρχείο Δράμας στην Αθήνα (2105130220) ή αντίστοιχα της Θεσσαλονίκης (2310595420) για να κάνουν κράτηση θέσεων.

Οι λίστες των μετακινούμενων αθλητών έχουν αποσταλεί ήδη από τη Διοργάνωση.

Η τιμή συμμετοχής από Αθήνα - Νευροκόπι - Αθήνα είναι 50 ευρώ. Από Θεσ/νίκη 10 και από Λάρισα 20 ευρώ με επιστροφή.

Συμμετέχοντες - Τελική Λίστα

Frozen Peaks 2019

Πατήστε εδώ για να δείτε την τελική λίστα με τους συμμετέχοντες σε όλους τους αγώνες.

Μετά την εκκαθάριση που έγινε στις λίστες εγγραφών των αγώνων ΠΑΝΟΡΑΜΑ - HIGHLAND - ΗΡΩΕΣ, απομένουν κενές θέσεις:

  • Για τον αγώνα ΠΑΝΟΡΑΜΑ 5 θέσεις
  • Για τον αγώνα HIGHLAND 10 θέσεις
  • Για τον αγώνα ΗΡΩΕΣ 20 θέσεις

Οι λίστες θα κλείσουν οριστικά τη Δευτέρα 22 Απριλίου.
Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να υποβάλουν αίτηση και να πληρώσουν με τις νέες τιμές!

Ενημέρωση

Frozen Peaks 2019

Αγαπητοί φίλοι

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης σας για τους αγώνες της Διοργάνωσης FROZEN PEAKS – ΨΥΧΡΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ σας κοινοποιούμε τα ακόλουθα.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Οι εγγραφές συνεχίζονται με κανονικούς ρυθμούς και οι συμμετοχές σε σχέση με πέρσι υπερδιπλασιάστηκαν. Συγκεκριμένα, για τον αγώνα ΠΑΝΟΡΑΜΑ οι αιτήσεις συμμετοχής ξεπέρασαν το όριο θέσεων που είχε θέσει η Διοργάνωση, ενώ αγγίζουν το όριο συμμετοχών, οι αιτήσεις για τον αγώνα HIGHLAND. Στους υπόλοιπους αγώνες οι εγγραφές συνεχίζονται με διπλασιασμό των συμμετοχών σε σχέση με πέρσι.

Mini Πρωτάθλημα Frozen Peaks - Tihio Race

Frozen Peaks Tihio Race

Οι Διοργανώσεις TIHIO RACE και FROZEN PEAKS – ΨΥΧΡΕΣ ΚΟΡΥΦΕΣ ανακοινώνουν την αδελφοποίηση των αγώνων τους X-ultra Tihio Race (190 χιλ D+11.000μ) και ΠΑΝΟΡΑΜΑ (261 χιλ D+11.636μ) με σκοπό την διεξαγωγή του πρώτου πρωταθλήματος ορεινού τρεξίματος 2019 με την επωνυμία Legendary Ultra Trail.

Ο κάθε αγώνας (X-ultra Tihio Race και ΠΑΝΟΡΑΜΑ) των δύο Διοργανώσεων, διατηρεί την αυτονομία του, τους κανόνες του, την κατάταξη και τα έπαθλα του, ξεχωριστά.

Εθελοντές 2019

Ethelontes

Για την διεξαγωγή της Διοργάνωσης Φεστιβάλ Αγώνων Βουνού FROZEN PEAKS η εθελοντική προσφορά είναι αναγκαία και προσδοκούμε στην αθρόα συμμετοχή των συμπολιτών μας, ώστε στο πέρας των αγώνων να νοιώσουμε όλοι μας την ικανοποίηση και τη χαρά μιας ακόμη μεγάλης αγωνιστικής και οργανωτικής επιτυχίας για την ανάδειξη του πανέμορφου και ιστορικού τόπου μας .