Ό,τι έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, αγάπης για τον ????????τόπο μας, με ένα και μόνο όραμα: να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα μέσα από την τριβή, την αφοσίωση μα πάνω από όλα την ομαδικότητα.

Ο πυρήνας μας είναι η δυνατή ομάδα, τα μέλη της οποίας διακατέχονται από αλληλοσεβασμό και ενθουσιασμό. Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε φτάσει ως εδώ εάν δεν ήμασταν ομάδα.

Το μόνο μας μέλημα είναι η ομαλή και ασφαλής διεξαγωγή των αγώνων αλλά και η ευχαρίστηση των ???? συμμετεχόντων αθλητών. Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη και τη στήριξη με κάθε τρόπο ???????????? ✅ Ξεκινάμε δυναμικά προετοιμασία για τη διεξαγωγή της Διοργάνωσης Φεστιβάλ Αγώνων Βουνού FROZEN PEAKS 2024 . . . . .

#FrozenPeaks #teamwork #myteamisbetterthanyours #core #team #workinprogress #FrozenPeaksloading #runner #run #trail #race #ultramarathon #marathon #trailrace #runningcommunity #runningismylife #mountainrunner #runforgood #saferun #FrozenPeaks #runner #ultramarathon #trailrace #marathon #269km #panorama #Highland #103km #Lisse #10km #Heroes #46km #panoramaUltramarathon #itra #instarunners #trailrunning #training #runningmotivation #runnersofinstagram #marathon #runhappy #instarun #instarunner #marathontraining #runnersworld #runninggirl #runnerscommunity #runningcommunity #runningman